Industree logo

Kik vagyunk?

Partnerek. Egyszerűen.

Vállalkozók és mérnökök egy kis csoportja vagyunk, elkötelezettek, hogy megoldásainkkal egy jobb holnaphoz járuljunk hozzá. Szolgáltatásainkkal kifejezetten a KKV-k igényeinek megoldását keressük a számukra adott lehetőségek keretein belül, rugalmasan és mindig az éppen szükséges mértékben, költséghatákonyan, fenntarthatóan.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy egy ingyenes megbeszélés keretében azonosíthassuk üzemének digitalizációs fejlesztési lehetőségeit.

Industree – Cubilog Kft.

Weibel Balázs

Weibel Balázs

Alapító

Az Industree átlátható és egyszerű módon segít a megalapozott döntéshozásban, a költségmegtakarításban!

Üzleti megközelítésünk

Kezdettől fogva az ügyfélközpontúság és a hatékony megoldáskeresés vezérel bennünket. Megoldásainkat úgy építettük fel, hogy alaposan meghallgattuk potenciális ügyfeleinket, és megértettük termékünkkel kapcsolatos elvárásaikat. Tudjuk, hogyan elemezzük ezeket az információkat, és hogyan szabjuk az ügyfelek igényeire megoldásunkat a változó piaci igények között.

Objektív információ nélkül nem lehet megfelelő és üzletileg sikeres döntéseket hozni. Az Industree megoldás hosszú évek szenzoros adatgyűjtésen alapuló tapasztalatára építve, átlátható és egyszerű módon segít a megalapozott döntéshozásban, a költségmegtakarításban és akár a kármegelőzésben.

Célunk, hogy segítsük partnereink növekedését. Miért nem csatlakozik gyorsan növekvő ügyfélkörünkhöz? Lépjen velünk kapcsolatba még ma, ha többet szeretne megtudni az Industree megoldás részleteiről.

Innovatív technológiánk

 

Érzékelők alkalmazásával, a gyűjtött adatok információvá alakításával támogatjuk termelő, gyártó vállalkozások hatékonyságnövelését, működését. Testreszabható megoldásunk egyszerűen és jól skálázható módon segíti digitalizációs fejlesztéseit. 

A működéssel kapcsolatos egyes adatok hasznosításán túl segítségünkkel a teljes gyártási, technológiai folyamat nyomon követhető, távolról felügyelhető. Saját fejlesztésű, online adatmegjelenítő platformunk az információkat azonnal, gyakorlatilag bárhonnan elérhetővé teszi. Riasztások beállításával és akár feladatok kiosztásával automatizálhatja és teheti hatékonyabbá a működést.

További termékei

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.