Bejelentkezés

Sikeres ISO felülvizsgálat

Megosztás:
Facebook
LinkedIn

Június elején megtartotta éves felügyeleti auditját a MARTON Szakértő Iroda Kft. amely sikeresen zárult. A CUBILOG Kft. továbbra is az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány követelményeinek és feltételeinek megfelelően működik a szenzoralapú szolgáltatások fejlesztése és üzemeltetése érvényességi területen.

Mi is az az ISO 27001?

Az ISO 27001 vagy ISO/IEC 27001 egy információbiztonsági szabvány, amelyet a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) és a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) együttesen tesz közzé. A szabvány legutóbbi verziója 2018-ban jelent meg.[1] Az ISO 27001 szabvány egy adott szervezeten belüli információbiztonsági rendszer létrehozására, megvalósítására, karbantartására és folyamatos javítására vonatkozóan határoz meg követelményeket.

A szabványalkotók az ISO/IEC 27001 szabvánnyal egy olyan követelményhalmazt kívántak megfogalmazni a szervezetek számára, mely szervezeti mérettől függetlenül alkalmazható annak érdekében, hogy információbiztonsági irányítási rendszert (IBIR) alakítsanak ki, vezessenek be, tartsanak fenn illetve fejlesszék információbiztonsági tevékenységüket.

 

 

Még több érdekesség

Sikeres ISO felülvizsgálat

Aktuális! Élelmiszeripari támogatások – tájékoztató

Sikeresen zárult a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW 2024!

Telepfelügyeleti innováció – Előadás a PREGA Konferencián

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.